Gimber Pasta met champignons

Ingrediënten

  • 500 g champignon mix naar keuze
  • 1 rode chilipeper
  • 1 limoen
  • 1/2 bussel platte peterselie
  • 2 tenen look
  • 500 g verse pasta
  • 30 cl GIMBER
  • 10 cl olijfolie
  • peper en zout 

Bereidingswijze

  1. Maak de champignons schoon. Hak de chilipeper en de platte peterselie fijn.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de champignons kort aan op een stevig vuur. Voeg de chilipeper toe en pers de look erbij. Hussel de champignons regelmatig om en voeg wanneer ze bijna gaar zijn de platte peterselie, de Gimber en het limoensap toe.
  3. Kook ondertussen de pasta beetgaar in gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking. 
  4. Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de champignons. Kruid indien nodig bij met peper en zout.

Smakelijk