Concept store sinds 2019

ONS VERHAAL

Little Handmade Stories is er gekomen als een verlengstuk van een uit de hand gelopen hobby nl. het maken van glasjuwelen onder de naam Happy Handmade Jewels.

Na enige tijd vanuit de eigen living thuis te verkopen, groeide het idee voor een nieuwe concept store. We vonden enkele creatievelingen die ook hun producten via Little Handmade Stories te koop wilden aanbieden. Zo werd Little Handmade Stories in november 2019 geboren! Sedert januari 2020 kan je ook voor workshops bij ons terecht. Check onze kalender!

Heb je er altijd van gedroomd om je zelfgemaakte creaties te verkopen? Contacteer ons en wie weet staan binnenkort ook jouw handgemaakte creaties in onze concept store te blinken!

Sinds september 2020 zijn we ook verdeler van Valentino pralines en Missault ijs.

 

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Bij Little Handmade Stories kan je terecht voor handgemaakte creaties. Van originele geschenken tot keramiek en kinderartikelen. Je vindt hier een selectie van toffe, hippe, creatieve tot ecologische producten! Sinds kort kan je ook bij ons terecht om workshops te volgen. Ontdek ons uiteenlopende aanbod via onze kalender en onze Facebook pagina.

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

De kwaliteit van ons aanbod vinden wij super belangrijk. Daarom opteren we voor een zeer ruim aanbod aan handgemaakte spullen. Iedere maker die je bij ons kan vinden creëert zijn producten met hart en ziel. Dat is de sterkte van ons kwalitatieve en unieke aanbod. 

Bezoek ons

Locatie

Doorniksesteenweg 34
8580 Avelgem

Contact

+32 476 37 73 93
hello@littlehandmadestories.be